Designeren bag

Om mig

MIN BAGGRUND

Patrick Meyhoff

Min interesse begyndte med min kærlighed til farver og former. Jeg blev fascineret af den tforvandling, der sker, når noget så enkelt som tekst bliver til et visuelt brand med sin helt egen unikke magi og udtryk.

Når jeg arbejder med hver eneste penselstrøg og designelement, er det med det formål at fange kernen af din virksomhed, så den kan skinne igennem i hvert eneste logo, jeg laver. Jeg ser logoet som en portrættering af virksomhedens sjæl, og det er mit mål at lade denne sjæl stråle gennem hvert eneste design.

Mit arbejde strækker sig langt ud over at skabe bare logoer. Jeg ser det som min opgave at forme identiteter, der ikke kun bliver husket, men også genkendt og forbundet med de følelser, som du ønsker at vække hos dem, der ser dem.

Privat
Mit hverdagsliv udfolder sig i en lille landsby tæt på Aabenraa, hvor jeg bor med mine to skønne børn og en meget sulten langhåret kat.

Jeg træner med vægte et par gange om ugen, fordi jeg tror på, at det hjælper mig med at holde mig sund både fysisk og mentalt. Udover det, er Gokart også en hobby som jeg bruger en del tid på. Jeg elsker den adrenalinfyldte følelse, når jeg racer rundt på banen. Det giver mig en skøn balance mellem motion og spænding i min hverdag.

Uddannelse

  • EASV Sønderborg | Multimediedesign 2010-2012
  • IBA Kolding | UX/UI Designer 2012-2014